Офіційний сайт Свалявської райдержадміністрацї та районної ради.
 
 0 (3133) 2-12-48, 2-12-64  
   
     Четвер, 23 Листопад 2017 р. Головна   /   Зворотній зв'язок   /   Пошук по сайту    
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

Аби свята не затьмарились

Незабаром у навчальних закладах прозвучать останні дзвоники, відбудуться незабутні випускні вечори. І щоб їх святкування не затьмарили непередбачені ситуації, районна санітарно-епідеміологічна служба нагадує про суворе дотримання санітарних та протиепідемічних вимог під час транспортування сировини, виготовлення та зберігання готових страв.
Заклади громадського харчування, які будуть обслуговувати випускні вечори, повинні на всю харчову продукцію та сировину мати документацію, що посвідчує їх якість, справне холодильне обладнання достатню кількістю миючих та дезінфікуючих засобів, дотримуватись технології виготовлення страв.
В теплий період року особливу увагу звернути на харчову продукцію, що швидко псується і має обмежений термін вживання: салати з майонезом, збиті вершки – 6 годин, кондитерські вироби з кремом – 18 годин, заливні блюда – 24 години при зберіганні в холодильниках.
Людмила БИКОВСЬКА,
завідуюча санітарно-гігієнічним відділом райСЕС.

 
© 2017 Свалявська райдержадміністрація та районна рада
89300, м.Свалява, пл. Головна, 1, тел. 0 (3133) 2-12-48, 2-12-64, info@svalyava-vlada.gov.ua
Розробка сайту - CrafIT.com