Свалявський технічний коледж
Національного університету харчових технологій
Вищий навчальний заклад ІІ-го рівня акредитації
Адреса: 89300, Закарпатська область,
м. Свалява, вул.. Духновича, 6
Тел./факс 8 (03133) 2-24-58, 2-20-88
Довідка тел. 8 (03133) 2-33-86
Денна форма навчання з базовою загальною середньою освітою (9 класів)
Спеціальності:
- Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв;
- Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд;
- Обслуговування комп’ютерних систем і мереж;
- Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів;
- Виробництво харчової продукції;
- Економіка підприємства.
Після закінчення випускники отримують диплом молодшого спеціаліста та атестат про повну загальну освіту.
Заочна форма навчання на базі повної загальної середньої освіти (11 класів),
ОКР (кваліфікований робітник)
Спеціальності:
- Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв;
- Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд;
- Економіка підприємства.
На базі повної загальної середньої освіти (11 класів) або ОКР (кваліфікований робітник) за відповідним напрямком на ІІ курс денної форми навчання по всім спеціальностям.
Навчальна база технічного коледжу:
Два навчальні корпуси, в яких розміщено 64 кабінети та лабораторії, навчально-обчислювальний центр, чотири кабінети сучасних персональних комп’ютерів, бібліотека, їдальня на 220 місць, студентський буфет, спортивний та актовий зали, слюсарні, електромонтажні та механічні майстерні, два гуртожитки на 486 місць.
Веб-сайт |